Quality Solutions for Highest Medical RequirementsAkkumed
Akut terveydenhuollon laitteisiin

Akkuplanet GmbH:n Akkumed akut tarjoavat laadukkaita medical-hyväksyttyjä ratkaisuja lääketieteelliseen käyttöön hoito- ja tutkimuslaitteisiin - edullisesti.


Akkumed
Laatufilosofiamme

Terveydenhuollon laitteissa akun luotettava toiminta ja turvallisuus on äärimmäisen kriittistä.

Sekä sairaalassa että ensihoidon yksiköissä virransyöttö varsinkin elämää ylläpitäviin järjestelmiin on varmistettava kaikissa tilanteissa. Akkujen on tämän vuoksi täytettävä erityisvaatimuksia.

Akkumed edustaa laadukkaita tuotteita, jotka täyttävät nämä korkeimmat lääketieteelliset vaatimukset. Perimmäinen tavoitteemme on varmistaa pysyvä korkea laatu sisäisten ja ulkoisten laadunvalvontaprosessien kautta. Akkumedin tuotanto täyttää standardin DIN EN ISO 9001:2008 laatujärjestelmän mukaiset vaatimukset ja akkumme ovat DIN EN 60601-1 ja DIN EN ISO 14971 vaatimusten mukaisia.


Akkumed
Valikoimamme

Akkumed edustaa monenlaisia ladattavia paristoja ja akkuja, jotka muun muassa on suunniteltu erityisesti terveydenhuollon laitteille.

Alkuperäisten akkujen lisäksi valikoimaamme kuuluu edulliset ja laadukkaat omaa tuotantoa olevat akut jotka on yhteensopivia tunnettujen laitevalmistajien laitteiden kanssa (esim. Braun, Heine, Alaris, Fresenius, Laerdal, Physio Control jne.).

Lataa kuvasto
Tilaa hinnasto / pyydä tarjous: tilaukset@22labtech.com


22 Labtech

Opus Business Park
Hitsaajankatu 22
00810 Helsinki

Y-tunnus: 2644923-6
info@22labtech.com

+358 40 501 7661

www.22labtech.com

 

22 Labtech on Akkuplanet GmbH:n virallinen edustaja Skandinaviassa.


Referenssejä

Mehiläinen Hus Eksote LPSHP PKSSK PKSSK